Buggy Boy insektborttagare 500ml

Buggy Boy insektborttagare 500ml

Lagervara
103,20 kr

Insektsrester, fågelspillning och trädsav är mardrömmen för alla som älskar sin bil ren och glänsande. Om du inte tar bort dem på ett säkert sätt kan de skada lacken, missfärga den och orsaka etsning.

 

Buggy Boy – Ruthless Insect Destroyer är en insektborttagare som hjälper dig att rengöra svåra fläckar på lacken. Det hjälper dig att eliminera insekter och annan organisk smuts från bilens kaross, lampor, glas och plastdelar.

Den är redo att användas och verkar nästan omedelbart. Lägg ett tunt lager på en smutsig yta och vänta några sekunder. Buggy Boy kommer att göra hälften av arbetet åt dig på denna korta tid; det kommer effektivt att lösa fastsmetade insekter och separera dem från karossen. Allt du behöver göra är att skölja bilen efteråt. Voila!

Produkten är skoningslös mot insekter men snäll mot bilens kaross. Du kan fukta vilken yta som helst med den utan att oroa dig, plast, glas, keramiska behandlingar eller hårdvax. Det enda spåret det kommer att lämna efter sig är en behaglig banandoft.

Buggy Boy kommer att stödja dig i din dagliga bilvård såväl som under omfattande rekonder!

-Tar effektivt bort insekter och fågelspillning.

-Snabb och enkel att använda.

-Säker för keramiska behandlingar och hårdvax.

Betyg Kommentarer (0)

Kunder som köpt denna produkt köpte också:

Product added to wishlist
Product added to compare.